Home Wat doen wij Cerec Over ons Tarieven Spoed Filmpjes & brochures Veelgestelde vragen Contact Site in english

Inschrijven en een afspraak maken?

Inschrijven

Wilt u ook een gezond en gaaf gebit voor uw kind? Wij van tandartspraktijk Minerva zijn er voor het hele gezin. Zo hebben we een kindertandarts, een preventieassistente en een mondhygiënist die u en uw kind begeleiden in het streven naar een goede mondgezondheid.

Rond de leeftijd van 2 jaar heeft uw kind een volgroeid melkgebit en is het verstandig om voor het eerst de tandarts te bezoeken. Wij proberen spelenderwijs dat uw kind zelf in de stoel komt zitten voor de halfjaarlijkse controle, dit doen wij niet geforceerd. Lukt het niet? Dan is uw kind er nog niet klaar voor en proberen wij het over een halfjaar weer. Vanaf 3 jaar kunt uw kind ook naar de preventieassistente of mondhygiënist gaan. Zo leert uw kind spelenderwijs hoe u en uw kind beter kunnen poetsen en dat een tandartsbezoek ook een leuke ervaring kan zijn. Samen met u werken wij aan een gezond gebit. Het streven is dat het beter is om proberen te voorkomen, dan te genezen. Uw kind mag na iedere bezoek een kleinigheidje uitzoeken uit onze cadeautjeskist.

Tot de leeftijd van 18 jaar worden alle halfjaarlijkse controles en behandelingen vergoedt door uw zorgverzekeraar vanuit de basisverzekering.*

*Met uitzondering van orthodontische behandelingen(Beugels).