U vindt ons op het volgende adres:
Händelstraat 1
1077 DK Amsterdam Zuid
Telefoon: 020 662 0385
Email: [email protected]

Tandartspraktijk Minerva

U kunt uw vragen ook stellen via ons contactformulier. Er is altijd voldoende ruimte om te parkeren, maar ook bus 65 en 246 en tram 5 & 24 brengen u vlakbij. Vanaf de halte Apollolaan of Beethovenstraat is het minder dan 5 minuten lopen.

Afspraak annuleren of verplaatsen

U kunt uw afspraak kosteloos annuleren of verplaatsen. Dit dient u echter voor een controle afspraak minimaal 24 uur van tevoren te doen en voor alle overige afspraken 2 werkdagen van tevoren. Let op: bij avondafspraken die niet tijdig worden geannuleerd, zal de volledige behandeling in rekening worden gebracht.

Let op: Per 1 januari 2020 verscherpen wij de huisregels aan wanneer u niet op uw afspraak aanwezig bent.

Wij merken als praktijk dat wij veel te maken hebben met niet nagekomen afspraken, wij doen ons best de planning zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen.

Het kan voorkomen dat u door ziekte of een andere oorzaak niet uw afspraak kan nakomen. Hier kunt u niets aan doen, maar wij als tandartspraktijk ook niet.Indien u niet komt betekent het dat er een kamer, tijd en personeel voor u staat gereserveerd, hier zijn helaas kosten aan verbonden.

Per 1 januari 2020 hanteren wij hiervoor het ‘no show’ tarief. Dit betekent dat wij in alle gevallen ongeacht de reden een tarief hanteren.

Het tarief hangt af van de duur van de afspraak en het aantal keren dat u niet op de afspraak bent geweest. Na herhaaldelijk verzuim zullen wij de kosten van een volledige behandeling in rekening brengen.

Als service naar u toe zijn wij drie avonden per week en de zaterdag voor u geopend. Indien u hier afwezig bent dan zullen voor deze openingstijden een hoger tarief berekenen.

Mocht u een afspraak kosteloos willen verplaatsen, dan kan dit tot 2 werkdagen van te voren. U bent te alle tijden zelf verantwoordelijk voor uw afspraak en krijgt als service nog een sms-bericht.

Hopend op uw begrip.

Openingstijden

De openingstijden van onze tandartspraktijk en telefonische bereikbaarheid van de praktijk is als volgt:

Maandag: 08:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag: 08:00 uur tot 19:30 uur
Woensdag: 08:00 uur tot 19:30 uur
Donderdag: 08:00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag: 08:00 uur  tot 17:00 uur

De tandartspraktijk is ook in de avond geopend en elke dag telefonisch bereikbaar vanaf 8:30 tot 17:00 uur.

Spoed

Wij proberen u bij spoedgevallen dezelfde dag nog te helpen. Als u ons voor 10.00 uur belt, lukt dat zeker.

Openingstijden van Tandartspraktijk Minerva in Amsterdam Zuid

Maandag 08:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 uur tot 19:30 uur
Woensdag 08:00 uur tot 19:30 uur
Donderdag 08:00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 08:00 uur tot 17:00 uur

Op dinsdag en woensdagavond is tandartspraktijk Minerva tot 19.30 uur geopend en op donderdagavond tot 21.00 uur. U kunt via het contactformulier een afspraak inplannen of telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 020 662 0385.

In de avonduren terecht bij een tandarts in Amsterdam Zuid

‘’Een bezoek aan de tandarts wanneer u dat uitkomt, ook in de avond’’

Wij begrijpen dat u overdag druk bent en het hierdoor niet altijd even makkelijk is om vrij te maken voor een tandartsafspraak. Daarom kunt u bij onze tandartspraktijk in Amsterdam ook ’s avonds een afspraak maken. Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u bij Tandartspraktijk Minerva in Amsterdam Zuid in veel gevallen dezelfde dag nog terecht.

Behandelingen bij tandartspraktijk Minerva

U kunt bij tandartspraktijk Minerva terecht voor elke tandheelkundige behandeling. Klik op één van de onderstaande behandelingen voor meer informatie.

Invisalign beugel
Implantologie
Mondhygiënist
Angst
Spoed
Tanden bleken
Halfjaarlijkse controle

Wij bieden u een groot aanbod behandelingen aan en zorgen ervoor dat u uitstekend behandeld wordt.

Nieuwe patiënten

Wilt u gebruik maken van onze avond tandarts, maar bent u nog geen patiënt bij Tandartspraktijk Minerva? Dat is geen enkel probleem. U kunt zich simpel en snel inschrijven