We begrijpen dat u het overdag druk hebt en het hierdoor niet altijd even makkelijk is om vrij te maken voor een tandartsafspraak. Daarom kunt u bij onze tandartspraktijk in Amsterdam ook een afspraak voor een avondbezoek maken. Heeft u een spoedgeval? Dan kunt u bij Tandartspraktijk Minerva in Amsterdam Zuid in veel gevallen dezelfde dag nog terecht.
Tandarts Minerva in Amsterdam Zuid is zowel overdag als in de avond geopend. Bel direct  voor een avond tandarts in Amsterdam Zuid of voor een spoedgeval naar 020 662 0385

Openingstijden van Tandartspraktijk Minerva in Amsterdam Zuid

Maandag 08:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 uur tot 19:30 uur
Woensdag 08:00 uur tot 19:30 uur
Donderdag 08:00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 08:00 uur tot 17:00 uur

Nieuwe patiënten

Wilt u gebruik maken van onze avond tandarts, maar bent u nog geen patiënt bij Tandartspraktijk Minerva? Dat is geen enkel probleem. U kunt zich simpel en snel inschrijven via ons inschrijvingsformulier.

Routebeschrijving naar Tandartspraktijk Minerva

Eigen vervoer

Plan dan gemakkelijk uw route via Google Maps. Wij zijn goed bereikbaar met de auto en u kunt in de buurt parkeren.

Openbaar vervoer

Tandartspraktijk Minerva in Amsterdam Zuid is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal neemt u de intercity richting Maastricht en stapt u uit op Amsterdam Amstelstation. U kunt ook metro 50, 51, 52, 53 of 54 nemen. Daarna pakt u de tram richting Station Zuid en u stapt uit bij bij Amsterdam Apollolaan. Vanaf Amsterdam Apollolaan loopt u ongeveer 50 meter en dan bent u bij Tandheelkundepraktijk Minerva.