Home Wat doen wij Cerec Over ons Tarieven Spoed Filmpjes & brochures Veelgestelde vragen Contact Site in english

Inschrijven en een afspraak maken?

Inschrijven

Zonder verwijzing naar de mondhygiënist?

Tegenwoordig kunt u zonder verwijzing van de tandarts direct behandeld worden door een mondhygiënist. Wilt u een afspraak maken bij een van onze mondhygiënisten neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 020 662 0385 of vul het contactfomulier in.

Wanneer is een bezoek aan de mondhygiënist aan te raden?

Het tandvlees bloedt bij het poetsen
Tandsteen of aanslag aanwezig op de tanden
Regelmatig een vieze smaak of adem
Rood en gezwollen tandvlees
Tanden en kiezen staan los
Regelmatig ontstaan van gaatjes

Ook streven we ernaar om alle kinderen vanaf twee en drie jaar oud twee keer per jaar te zien voor poetles en mondhygiëne instructie. Want jong geleerd is oud gedaan.

Wij raden eigenlijk iedere patient aan om minimaal 1-2 keer per jaar een bezoek aan de mondhygienist te brengen.

Worden de kosten van een mondhygiënist vergoed?

Een bezoek aan de mondhygiënist wordt volledig vergoed door de basisverzekering voor verzekerden tot 18 jaar. Als u 18 jaar of ouder bent dan is een basisverzekering niet genoeg. U krijgt dan alleen een vergoeding als u aanvullend verzekerd bent. Vraag bij uw verzekering welke kosten worden gedekt en wat de kosten zijn voor een aanvullende tandartsverzekering.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij een mondhygiëniste van Tandartspraktijk Minerva of wilt u zich inschrijven bij onze praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 020 662 0385 of vul ons contactformulier in. Wij zijn daarnaast ook geopend in de avonduren.

Afspraak verplaatsen of annuleren

U kunt uw afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren mits u dit op tijd doet. Voor een controle afspraak dient u dit 24 uur van tevoren te doen en voor alle overige afspraken 48 uur van tevoren.