Home Wat doen wij Cerec Over ons Tarieven Spoed Filmpjes & brochures Veelgestelde vragen Contact Site in english

Inschrijven en een afspraak maken?

Inschrijven

Troost u alvast met de gedachte dat u niet de enige bent. Uit onderzoek blijkt dat 40% van de volwassenen in Nederland bang is. Het is dan ook logisch dat wij daar rekening mee houden: bij ons krijgt u gegarandeerd een pijnloze behandeling en goede begeleiding.

Of het nu om kinderen of volwassen gaat, iedereen heeft zijn eigen tempo en daar passen wij ons op aan. Bovendien hoeft een bezoekje aan de tandarts tegenwoordig echt geen pijn meer te doen. Pijnbestrijding spreekt voor zich, een plaatselijke verdoving zorgt ervoor dat u pijnloos door de behandeling komt.

Tips voor een meer ontspannen bezoek

Laat het ons weten als u angstig bent, want er zijn veel manieren waarop we u een beetje kunnen helpen. Bijvoorbeeld door extra tijd vrij te maken om alles van tevoren met u door te nemen en alle spullen te laten zien die we gaan gebruiken. Door met u te bespreken welke kalmeringsmiddelen u eventueel van tevoren kunt innemen. Door u mee te laten kijken met een spiegeltje, of juist af te leiden met muziek. Ook helpt het soms om iets mee te nemen dat u vast kunt houden terwijl u in de stoel zit. Bel ons, zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren.