Mondhygiënist Amsterdam Zuid

De mondhygiënisten van Tandartspraktijk Minerva zijn gespecialiseerd in het voorkomen van tandvleesaandoeningen en gaatjes in tanden en kiezen. Onze mondhygiënisten zijn deskundig op het gebied van preventieve mondzorg en leveren een bijdrage aan de kwaliteit van uw gebit, tandvlees en mondhygiëne.

Zonder verwijzing naar de mondhygiënist

Tegenwoordig kunt u zonder verwijzing van de tandarts direct behandeld worden door een mondhygiënist. Wilt u een afspraak maken bij een van onze mondhygiënisten neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 020 662 0385 of vul het contactfomulier in.

Online inschrijven Afspraak maken

 

Wanneer is een bezoek aan de mondhygiënist aan te raden?

Heeft u last van een van de volgende klachten dan is het raadzaam om een bezoek te brengen aan een van onze mondhygiënisten:

  • Het tandvlees bloedt bij het poetsen
  • Tandsteen of aanslag aanwezig op de tanden
  • Regelmatig een vieze smaak of adem
  • Rood en gezwollen tandvlees
  • Tanden en kiezen staan los
  • Regelmatig ontstaan van gaatjes

Worden de kosten van een mondhygiënist vergoed?

Een bezoek aan de mondhygiënist wordt volledig vergoed door de basisverzekering voor verzekerden tot 18 jaar. Als u 18 jaar of ouder bent dan is een basisverzekering niet genoeg. U krijgt dan alleen een vergoeding als u aanvullend verzekerd bent. Vraag bij uw verzekering welke kosten worden gedekt en wat de kosten zijn voor een aanvullende tandartsverzekering.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij een mondhygiëniste van Tandartspraktijk Minerva of wilt u zich inschrijven bij onze praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer 020 662 0385 of vul ons contactformulier in. Wij zijn daarnaast ook geopend in de avonduren.

Afspraak verplaatsen of annuleren

U kunt uw afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren mits u dit op tijd doet. Voor een controle afspraak dient u dit 24 uur van tevoren te doen en voor alle overige afspraken 48 uur van tevoren.

Online inschrijven Afspraak maken

Händelstraat 1
1077 DK Amsterdam Zuid
Telefoon: 020 – 662 03 85
info@tandartsminerva.nl

 

Maandag 08:00 uur tot 18:00 uur
Dinsdag 08:00 uur tot 19:30 uur
Woensdag 08:00 uur tot 19:30 uur
Donderdag 08:00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag 08:00 uur tot 17:00 uur

Over ons

Binnen ons gespecialiseerde team van tandartsen kunt u overdag en 's avonds terecht voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne, cosmetische behandelingen, endodontologie, implantologie en behandeling onder narcose. Voor overige specialisaties verwijzen wij u door naar vertrouwde specialisten met wie wij samenwerken.

Contact

Tandartspraktijk Minerva
Händelstraat 1
1077 DK Amsterdam Zuid
Telefoon: 020 662 0385
info@tandartsminerva.nl