Rechte tanden door de onzichtbare Invisalign beugel

Invisalign is een doorzichtige en uitneembare mondbeugel waarmee uw tanden gecorrigeerd en rechtgezet worden. De beugel wordt op maat gemaakt en bestaat uit dunne plastic hulsjes (aligners) die over uw tanden en kiezen worden geschoven. Om de week doet u een nieuw setje in zodat uw tanden beetje bij beetje worden rechtgezet.

Invisalign biedt veel verschillende voordelen:

Doorzichtige/transparante beugel die niet opvalt
Op maat gemaakt
Uitneembaar zodat u alles kunt eten
Voor zowel tieners als volwassenen
Geen metalen slotjes of draden

 

Comfortabel draaggemak met Invisalign

Invisalign kunt u zeer comfortabel dragen. Er zijn namelijk geen metalen slotjes of draden die uw mond of tandvlees kunnen irriteren. Daarnaast kunt u de beugel uitnemen voor een goede mondhygiëne en om te eten. Wilt u meer informatie over het draaggemak van Invisalign? Ga dan naar de officiële website van Invisalign.

Volledig behandelplan met een Invisalign op maat

Bij tandartspraktijk Minerva krijg u een volledig behandelplan waarmee in verschillende behandelfases toegewerkt wordt naar de gewenste correctie en eindstand van uw tanden. Voordat uw behandeling begint kunt u de virtuele resultaten van het behandelplan bekijken. Vervolgens wordt er een afdruk van uw gebit gemaakt om zo de doorzichtige beugel (aligners) op maat te maken.

Wilt u weten of Invisalign voor u geschikt is? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact op.  Wilt u direct meer informatie over Invisalign? Ga dan naar de officiële website van Invisalign.