Invisalign doorzichtige beugel

Rechte tanden door de onzichtbare Invisalign beugel

Invisalign aligner is een doorzichtige en uitneembare mondbeugel waarmee uw tanden gecorrigeerd en rechtgezet worden. De beugel wordt op maat gemaakt en bestaat uit dunne plastic hulsjes (aligners) die over uw tanden en kiezen worden geschoven. Om de week doet u een nieuw setje in zodat uw tanden beetje bij beetje worden rechtgezet.

Invisalign biedt veel verschillende voordelen:

  • Doorzichtige/transparante beugel die niet opvalt
  • Op maat gemaakt
  • Uitneembaar zodat u alles kunt eten
  • Voor zowel tieners als volwassenen
  • Geen metalen slotjes of draden

 

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Comfortabel draaggemak met Invisalign

Invisalign kunt u zeer comfortabel dragen. Er zijn namelijk geen metalen slotjes of draden die uw mond of tandvlees kunnen irriteren. Daarnaast kunt u de beugel uitnemen voor een goede mondhygiëne en om te eten. Wilt u meer informatie over het draaggemak van Invisalign? Ga dan naar de officiële website van Invisalign.

Volledig behandelplan met een Invisalign op maat

Bij tandartspraktijk Minerva krijg u een volledig behandelplan waarmee in verschillende behandelfases toegewerkt wordt naar de gewenste correctie en eindstand van uw tanden. Voordat uw behandeling begint kunt u de virtuele resultaten van het behandelplan bekijken. Vervolgens wordt er een afdruk van uw gebit gemaakt om zo de doorzichtige beugel (aligners) op maat te maken.

 

Wilt u weten of Invisalign voor u geschikt is? Neem dan telefonisch of via het contactformulier contact op.  Wilt u direct meer informatie over Invisalign? Ga dan naar de officiële website van Invisalign.

Over ons

Binnen ons gespecialiseerde team van tandartsen kunt u overdag en 's avonds terecht voor algemene tandheelkunde, mondhygiëne, cosmetische behandelingen, endodontologie, implantologie en behandeling onder narcose. Voor overige specialisaties verwijzen wij u door naar vertrouwde specialisten met wie wij samenwerken.

Contact

Tandartspraktijk Minerva
Händelstraat 1
1077 DK Amsterdam Zuid
Telefoon: 020 662 0385
info@tandartsminerva.nl